*Nettavisen* Nyheter.

Telenor brannslukker i Moskva

Telenors kommunikasjonsdirektør Kai Rosenberg er ute å brannslukker etter uttaleser fra Telenors russiske representant. Les saken her

19.05.08 00:18

I går smalt Telenors russiske representant, Gøran Olsson, ut med harde angrep på den norske telekjempens russiske partner. Olsson sa i følge russiske medier blant annet at Alfa Group, som er storeier i mobilselskapet Vimpelcom, burde selge seg ut av selskapet.Han tegnet også et meget svart bilde over samarbeidsklimaet de to partene i mellom. Alfa Group er en viktig samarbeidspartner for Telenor, og de to har kontrollen sammen i det nest største mobilselskapet i Russland, samt at de sammen eier Ukrainas største mobilselsakp Kyvistar.Les mer om uttalelsene her:


Telenor vil skilles fra russisk partner

Men det siste halve året har det vært et meget anstrengt forhold mellom de to selskapene ettersom Alfa Group tvang frem at Vimpelcom skulle ekspandere til Ukraina mot Telenors vilje.Uttalelsene til Olsson falt ikke i god jord hos Alfa Group, som sendte ut en pressemelding torsdag kveld.Les innholdet i pressemeldingen her:


Vimpelcom vender det andre kinnet til

Nå går Telenor ut og beklager uttalelsene fra Olsson. Kommunikasjonsdirektør Kai Rosenberg sier til iMarkedet.no at alle kan komme med dårlige uttalelser i blant.- De uttalelsene som Olsson kom med er ikke vår holdning, sier Rosenberg til iMarkedet.no og han sier videre at de er helt enige med det Vimpelcom kommuniserte i sin pressemelding.- Vi har fortsatt tro på et videre samarbeid med Alfa, sier Rosenberg til iMarkedet.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.