RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenor flytter 77 årsverk til India

Komunikasjonsdirektør i Telenor Norge Torild Uribarri sier selskapet må endre måten de jobber på.
Komunikasjonsdirektør i Telenor Norge Torild Uribarri sier selskapet må endre måten de jobber på. Foto: Morten Holm (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Telenor overfører oppgaver tilsvarende 77 årsverk til konsulentgiganten TCS i India.

Det er for tidlig å si hvordan ansatte i Norge blir berørt, ifølge selskapet.

Telenor forklarer flyttingen av oppgavene med at 100.000 nordmenn sier opp fasttelefonene sine hvert år, skriver Bergens Tidende.

– Kostnadene holder seg imidlertid stabile. Derfor er vi nødt til å endre måten vi jobber på, sier kommunikasjonsdirektør for Telenor Norge, Torild Lid Uribarri til avisen.

Telenor startet et samarbeid med det indiske selskapet Tata Consultancy Services (TSC) for ett år siden. I januar ble det besluttet å overføre oppgaver tilsvarende 22 årsverk til TSC innen fasttelefoni-området.

I løpet av våren har det også blitt klart at ytterligere 55 årsverk, hovedsakelig innen bredbåndsområdet, skal overføres til TSC. Disse jobbene utføres i dag ved Telenors kontorer i Bergen, Stavanger, Trondheim, Bodø og på Fornebu.

– Ingen kontorer vil bli nedlagt som følge av overføringen, og det er for tidlig å si noe om hvordan medarbeiderne vil bli berørt. Foreløpig har ingen mistet jobben som følge av tjenesteutsettingen, men vi kan ikke utelukke overtallighet, sier Uribarri. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere