RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenor i Sverige samarbeider med finske Elisa

Sist oppdatert:
Det har tidligere vært snakke om at finske Elisa er en interessant partner for Telenor. Nå har de to startet et samarbeid i Sverige
Telenors svenske datterselskap Telenor AB og det finske Elisa Abps datterselskap i Sverige, ElisaCom Ab, har undertegnet en såkalt Preferred Partner samarbeidsavtale. Avtalen tar utgangspunkt i en intensjonsavtale som ble inngått i juli, heter det i en melding fra Telenor.

Gjennom avtalen ser partene hverandre som prioritert samarbeidspartner når selskapenes kunder i Norden og Baltikum tilbys tele- og datakommunikasjonsløsninger. Telenor får tilgang til Elisas nett i Finland og Baltikum, samtidig som Elisa får tilgang til Telenor ABs nordiske nett. Begge parter får dermed betydelig utvidet sitt geografiske dekningsområde og kan gi et forbedret tilbud til sine respektive kunder, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere