RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenor inngår storavtale

Sist oppdatert:
Telenor inngår storavtale finanskonsernet DnB NOR. Sjekk avtalen her
DnB Nor har inngått avtale med Telenor om leveranser av fast- og mobiltelefoni i fire år, inkludert en helt ny telefonløsning kalt "One Phone Concept". Avtalen har en verdi på ca. 500 millioner kroner for hele avtaleperioden.

- Den nye taleløsningen, "One Phone Concept", er en helhetlig taleløsning hvor DnB NOR i samarbeid med Telenor har satt sammen sin foretrukne kombinasjon av tradisjonell telefoni, IP-telefoni og mobiltelefoni (Proffnett Total). Med i løsningen er også produktet FakturaKontroll, som sikrer DnB NOR kontroll over kostnadene, samtidig som medarbeiderne kan bruke sin mobiltelefon etter arbeidstid og ha full tilgang til en rekke private tjenester uten at dette belastes arbeidsgiver, heter det i en melding fra de to selskapene.

- DnB NOR er Norges største finanskonsern, med store krav til effektivitet og gode arbeidsverktøy. Vi i Telenor er svært glade for å være den valgte totalleverandøren av telefonitjenester til DnB NOR, og ser fram til å levere en avansert kommunikasjonsløsning tuftet på stabilitet, kvalitet og sikkerhet, , skriver Stein-Erik Vellan, leder av Telenors virksomhet i det norske bedriftsmarkedet, i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere