*Nettavisen* Nyheter.

Telenor inngikk forlik med Unitech i India

Oslo (NTB): Telenor inngikk onsdag et forlik med sin tidligere partner i India, Unitech Ltd. Telenor forbereder seg nå på å ta opp kampen om 2G-nettet i India.

11.10.12 08:51

Telenor skriver i en pressemelding at selskapet er blitt enig med Unitech om å suspendere alle rettslige konflikter mellom partene. Noen detaljer om innholdet i forliket kan partene ikke gå ut med.

De to selskapene bekrefter imidlertid at forliket innebærer at Unitech Wireless overfører sin virksomhet i India til et nytt selskap kontrollert av Telenor.

Den norske telekomkjempen forbereder seg gjennom det nye selskapet å delta i den kommende auksjonen av det indiske 2G-nettet. Noen endelig beslutning er imidlertid ikke tatt.

Forliket med Unitech Ltd. innebærer at Unitech umiddelbart trekker seg fra styret i Uninor og at alle spesielle aksjonærrettigheter suspenderes.

- Etter en vellykket auksjon og overføring av virksomheten vil alle rettslige konflikter mellom partene bli avsluttet, opplyser kommunikasjonsdirektør Glenn Mandelid i Telenor Asia. (©NTB) (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.