RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenor mot analytiker-oppjusteringer (Ny)

Sist oppdatert:
Knalltall fra Telenor fører til analytikerne vil oppjustere sine forventninger til resultatutviklingen fremover
Meglerhuset DnB Markets var tidlig ute å priset resultatene til Telenor i tredje kvartal torsdag morgen.

- Omsetningen var veldig høy, og Telenor viste god utvikling innen alle divisjoner. Marginene var også meget sterke, og særlig innen Broadcast lå denne høyt over våre forventninger, skriver DnB Markets til kundene.

Meglerhuset har allerede en kjøpsanbefaling på Telenor-aksjen, og har tidligere operert med et kursmål på 40 kroner. Nå vil kursmålet oppjusteres, skriver selskapet i dagens morgenrapport.

- Kursmål er 40 kroner, men dette må trolig oppjusteres noe, skriver DnB Markets.

Meglerhuset Dresdner Kleinwort Wasserstein venter å oppgradere alle sine nøkkelestimater på Telenor, melder nyhetsbyrået Dow Jones, som kaller tallene for tredje kvartal for "utmerkede".

Dresdner Kleinwort Wasserstein venter å oppgradere fri kontantstrømestimater med 12 prosent for både 2003 og 2004. Meglerhuset har nå en kjøpsanbefaling og kursmål på 39 kroner.

Det blir imidlertid ikke bare DnB Markets og Dresdner Kleinwort Wasserstein som kommer til å justere opp sine tall. Også en lang rekke andre analytikere blir nødt til å hente frem sine kalkulatorer. Grunnen er at Telenors resultater overrasket positivt på de fleste måltall.

På Oslo Børs var Telenor opp sterke 4,8 prosent til 38,80 kroner ved lunsjtider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere