RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenor ruster seg mot IP-telefoni

Sist oppdatert:
Etter tidligere å ha utsatt satsingen på IP-telefon, lanserer nå Telenor en mer komplisert prisstruktur på sitt fastnett. Jon Fredrik Baksaas & Co. ruster seg nå til kampen mot IP-telefoni
Tidligere har Telenor utsatt sin satsing på IP-telefoni i Norge. Denne satsingen skulle i utgangspunktet være klart for kundene nå i november. Nå er IP-telefonisatsingen lagt på is til april.

Samtidig vil Telenor komplisere prisstrukturen på sitt fastlinjetilbud. Det er først og frem dette området som vil få konkurranse fra taletelefoni over internett, eller såkalt IP-telefoni.

Tre ulike telefonitilbud

Fra 8. november kan kunder med hjemmetelefon hos Telenor velge mellom tre ulike abonnement.

Basert på kundenes ringehistorikk vil Telenor gi kundene råd om hvilken abonnementstype som er mest lønnsom for hver enkelt kunde. Hovedprinsippet er at de som bruker hjemmetelefonen lite betaler mindre i etablering og abonnement, men noe mer for å ringe, mens de som bruker hjemmetelefonen mye betaler mer i abonnement, men mindre i samtalepriser.

- Kunder som i dag har regninger på maksimum 240 kroner i måneden bør sannsynligvis velge abonnementet Mini, og kunder som har regninger for mer enn 570 kroner i måneden bør sannsynligvis velge Pluss. Dagens ordning er det beste alternativet for de øvrige kundene, skriver Telenor i meldingen, og mener at 670.000 norske husstander kan spare penger på å velge et abonnement som
passer bruksmønsteret deres best.

Gir 5 prosent ved å ha alt hos Telenor

Samtidig lanserer Telenor en løsning til kunder som kjøper tjenester fra Telenor på hjemmetelefon, mobil og Internett.

Hovedelementene i løsningen, som introduseres ved årsskiftet, er samlefaktura, utvidet kundeservice og 5 prosent avslag på regningen som et resultat av lavere administrasjonskostnader.

Kundene som allerede har tre produkter trenger ikke selv å ta kontakt med Telenor, men vil bli løpende informert om tilbudet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere