RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenor tar russisk tenkepause

Sist oppdatert:
Etter gårsdagens nederlag på Vimpelcoms generalforsamling er Telenors toppsjef, Jon Fredrik Baksaas, i tenkeboksen for hva han skal gjøre med selskapet fremover
I går tapte Telenor i VimpelComs generalforsamling. Selskapet hadde nominert tre uavhengige styremedlemmer, men fikk bare inn en: Styreformann Jo Lunder.

Nå går Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor, i tenkeboksen for hva han skal gjøre med sin russiske mobilinvestering som er verd 20 milliarder kroner. Den har han muligens mistet kontrollen over etter gårsdagens generalforsamling.

- Vi har bidratt voldsomt til Vimpelcoms fremtid per dags dato, Og slutter ikke arbeide for selskapet på grunn av at vi har gått gjennom dette. Å svare svart hvitt på det spørsmålet er ikke aktuelt nå. Det er for tidlig, svarer Baksaas på Aftenpostens spørsmål om Telenor vil fortsette som eier i Vimpelcom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere