RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenor vant milliardsak (Ny)

Sist oppdatert:
Dommen opprettholdes og Borgarting Lagmannsretts har nok en gang gitt Telenor medhold i at de kunne realisere et skattemessig tap på 8,6 milliarder kroner
(Ny: Oppdatert med kommentarer fra Telenors Dag Melgaard)

I en dom fra Borgarting Lagmannsretts ble Telenor gitt medhold i at konserninternt salg av aksjene i Sonofon Holding A/S har realisert et skattemessig tap på 8,6 milliarder kroner. Dette innebærer at skatten for Telenor-konsernet, for inntektsåret 2001, reduseres med 2,4 milliarder kroner, heter det i en børsmelding fra Telenor.

Lagmannsretten stadfester dermed dommen i Oslo Tingrett fra juni 2004. Telenor sier i meldingen at de ikke er kjent med hvorvidt Staten vil anke dommen. Det er normalt en ankefrist på en måned i slike saker.


Fullseier i annen rettsinstans

Til iMarkedet.no sier pressetalsmann i Telenor Dag Melgaard at de er fornøyd med en enstemmig kjennelse i lagmannsretten. Melgaard sier at dette var en prinsipiell viktig seier, og dette var andre gang de fikk medhold i saken.

Kjennelsen fra Borgarting Lagmannsretts innebærer også at Telenor får dekket saksomkostninger på over 2 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere