Telenor vurderer å by på mobillisens i Mumbai

Oslo (NTB): Telenor sikret seg i høst flere mobillisenser i India. Nå vurderer mobilgiganten å by på lisensen i storbyen Mumbai.

Telenor har i dag to millioner mobilkunder i byen med 20 millioner innbyggere. I høst betalte selskapet 4,2 milliarder kroner for å kjøpe tilbake mobillisenser i seks indiske regioner, men verken Telenor eller andre selskaper la inn bud på lisensen i Mumbai. Etter at det er gitt grønt lys for at minsteprisene kan senkes med 30 prosent, er konsernsjef Jon Fredrik Baksås interessert i å legge inn bud på mobillisens i regionen, skriver Dagens Næringsliv.

Den indiske regjeringen planlegger å gjennomføre en ny mobilauksjon av ledige frekvenser i mars, skriver den indiske avisa Economic Times. Datoen blir trolig 11. mars, antydes det.

Kommunikasjonssjef Tor Odland sier Telenor vil vurdere å by på lisensen i Mumbai, men at et bud avhenger av de endelige rammebetingelsene. Om reduksjon av minsteprisen på 30 prosent er nok, vil ikke Telenor-ledelsen ta stilling til nå. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.