RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenor vurderer å klage på SMS-priskutt

Sist oppdatert:
Telenor Mobil beklager Post- og teletilsynets pålegg om å kutte prisen på SMS, og vurderer å klage saken inn for samferdselsdepartementet
Les også: Teletopia vant mot Telenor

Post- og teletilsynet fastsatte i går en pris på 30 øre pr. melding for aktører som Teletopia som har en SMS-sentral i Telenor Mobils nett.

- Vedtaket innebærer en særnorsk prisregulering på SMS. Telenor vil derfor vurdere å klage saken inn for samferdselsdepartementet, skriver Telenor Mobil i en pressemelding.

- Etter Telenor Mobils oppfatning er det ikke hjemmel for en slik regulering i dagens lovverk. En slik regulering er heller ikke kjent fra noe annet land og vil kunne få vidtrekkende konsekvenser for både Telenor Mobil og det norske mobilmarkedet, heter det videre.

PTs varsel om vedtak innebærer også at Teletopia får gratis tilgang til alle Telenor Mobils 2,4 millioner kunder. Dette er en kundebase som Telenor Mobil har brukt milliardbeløp på å bygge opp gjennom 10 år, skriver Telenor Mobil.

Telenor Mobil har tre ukers frist for å fremme en klage overfor samferdselsdepartementet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere