RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenors infodel blir ny

Sist oppdatert:
To sentrale personer forlater informasjonsdelen i Telenor. Dermed blir det noen ubesatte stillinger i et av Norges største selskap, en av dem Norges mektigste informasjonsjobb.

- Vi har ikke store planer, men ser om vi er riktig organisert. Om det skulle bli noe, tar vi det internt i første omgang, sier pressetalsmann Dag Melgaard til Propaganda, og avviser at det er noen omorganisering på gang.

To av informasjonstjenestens sentrale personer er likevel på vei ut.

- Vi har noen ledige stillinger, bekrefter Melgaard.

Konserninformasjonsdirektør Jon Hippe har forlatt stillingen etter noen få år, for å gå tilbake til Fafo, der han blir sjef fra 1. januar 2004. Han startet karrieren som forskningsleder i Fafo.

Jon Hippe kjenner ikke til noen omorganisering i kommunikasjonsdelen, i så fall er det snakk om en generell omorganisering av de stabsansatte, mener han.

- I realiteten har jeg vært her i tre år. Vi oppsummerte med at det har hendt mye positivt på de tre årene, sier Hippe.

Åpningen av Fornebu, Telenor-uken som åpnet mot markedet og omdømmeutfordringen, er eksempler Hippe trekker frem. Hver måned publiseres rundt 650 artikler om Telenor. Det har blitt færre artikler, samtidig som det har blitt færre negative artikler, noe Telenor ser som eksempler på at selskapet har fått bedre omdømme.

Hippe tror også at Telenor har blitt enklere på disse årene. Han mener markedskommunikasjonen er forenklet i form av at antall merker og produkter har gått ned.

- Det er et enklere og tydeligere budskap nå, sier Hippe.

Kai Rosenberg er konstituert i stillingen som konserninformasjonsdirektør.

Pressetalsmann Dag Melgaard opplyser at det er mulig Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas har en plan, men at det ikke er noen navn for hvem som skal overta Hippes stilling ennå.

Også Arne Cartridge forlater stillingen som kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge, til fordel for jobben som informasjonsdirektør i Hydro Agri. Der begynner han 1. januar 2004.

19 personer har tittelen informasjonssjef, kommunikasjonsdirektør eller pressetalsmann/-kvinne i Telenor. Dere er jo mange?

- Det kan nok stemme, men det blir ikke noen stor økt, sier Melgaard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere