RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Teletjeneste avslører utro partnere

Det finnes ingen begrensninger for hvilke tjenester som kan tilbys via telenettet. Siste nytt er en tjeneste som på snedig vis kan avsløre utro partnere.

Det er det amerikanske selskapet ACME Telephonics som nå har lansert en ny web-basert tjeneste. Den markedsfører de slik:

Ok, du er på middag med din partner og plutselig ringer telefonen hans eller hennes. De ser på displayet og bestemmer seg for å ikke svare. Du har ingen ide hvem som ringte eller hvorfor. Du spør hvem, men du tror svaret er en løgn eller du har på følelsen at noe ikke stemmer. Da har du sikkert stilt deg spørsmålet; er partneren din utro?

Populært blant kvinner
For de som føler seg truffet av denne teksten tilbyr ACME Telephonics en ny teletjeneste. Fra deres nettsider kan man nemlig forhåndsbestille en oppringning til partnerens telefon fra et valgfritt nummer på et valgt tidspunkt.

Dermed kan man se hvordan partneren reagerer når han eller hun blir oppringt fra ulike nummer og om vedkommende sier hvem det var som ringte. Ifølge en talsmann for selskapet er det i hovedsak kvinner som benytter seg av denne tjenesten.

Her kan du se hvordan tjenesten fungerer

For mange høres nok dette ut som en tjeneste for ekstremt paranoide personer, og den blir nok aldri lovlig i Norge. Men utroskap er en ting som mange tjener penger på via nett. Det finnes for eksempel en rekke nettsteder som selger alibi til menn og kvinner som ønsker å skjule sin utroskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere