RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TeliaSonera blir redningen for Ludos kunder

Sist oppdatert:
Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst): Svenske TeliaSonera blir ny operatør for Ludos mobilkunder etter at det onsdag ble klart at Ventelo stenger linjene om en snau uke.

Ludo-sjef Idar Vollvik har stått på for å redde kundenes telefonforbindelse før de alle blir uten summetone om seks dager. Onsdag ettermiddag er en løsning klar, og ifølge flere medier går den ut på at Ludos kunder flyttes over til TeliaSoneras nett. Det svenske selskapet eier Chess og NetCom i det norske mobilmarkedet.

- Vi har inngått en avtale med ny operatør, sier Vollvik til NA24. Hva avtalen går ut på, om TeliaSonera overtar kundemassen eller om de trer inn og overtar Ventelos rolle, er foreløpig ukjent.

Post- og teletilsynet (PT) har imidlertid blitt orientert om at løsningen innebærer at kundene kan beholde både summetone og mobilnummer.

- TeliaSonera og Ludo er i en prosess som vil sikre Ludo-kundene mobiltilgang. Mer informasjon kommer i torsdag, sier kommunikasjonsdirektør Øyvind Vederhus i TeliaSonera Norge til digi.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere