RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telio IP-knuser de børsnoterte

Sist oppdatert:
Utfordreren Telio kan notere seg sterkere vekst på bredbåndstelefoni enn Catch og NextGenTel. Les mer
I en pressemelding melder den norske leverandøren av bredbåndstelefoni Telio om massiv kundevekst. Bare i februar fikk selskapet 6.000 nye kunder, og slår dermed Catch og NextGenTel ned i støvlene på vekst.

Til sammenligning fikk de to andre selskapene, som begge er børsnotert, tilsammen 1150 kunder i februar. NextGenTel fikk 750 nye kunder mens Catch fikk 400 nye kunder.

- Vi har en målsetting om å runde 100.000 kunder i løpet av 2005 og så langt ligger vi godt an til å nå denne målsettingen, skriver Telio i en pressemelding.

Telio mener at deres suksess ligger i uavhengigheten.

- Forklaringen ligger nok i at kundene vektlegger fleksibilitet, pris og funksjonalitet fremfor det å få alle tjenester fra en og samme leverandør. En annen viktig forklaring ligger nok også i at Telio er den leverandøren som har kommet lengst med hensyn på tilleggstjenester. Når kunden kan få både tilleggstjenester og tellerskritt gratis blir det hele meget attraktivt sammenlignet med alternativene, skriver selskapet i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere