RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telio kutter linjen til Sverige

Sist oppdatert:
IP-telefoniselskapet Telio avslutter kontrakten med svenske Glocalnet etter at Telenor kjøpte opp samarbeidspartneren. Dermed står selskapet uten partner i Sverige.
Det var i februar i år at Telenor la inn bud på Telios samarbeidspartner Glocalnet, som er det tredje største teleoperatørselskapet i Sverige.

Nå har Telio bestemt seg for å avslutte kontrakten med svenskene, og det er Telenors inntreden på banen som ligger til grunn for denne avgjørelsen.

Klausul i avtalen

- Ut fra forholdene er dette er den beste løsningen for begge partene, sier adm. direktør i Telio, Arvid Nilsen, til NA24 iMarkedet.

- Vi hadde en klausul i avtalen vår som sa at dersom vi skulle bli kjøpt opp, så kunne de få overta vår plattform i Sverige. Men siden det nå ble slik at Telenor kjøpte Glocalnet så valgte vi å avslutte samarbeidet, sier Nilsen til NA24 iMarkedet.

- Ingen konsekvenser

Telio er i en prosess med å definere veien vider for selskapet og de mener at dette arbeidet ikke vil bli påvirket av at selskapet avslutter samarbeidet med svenskene.

- Vi er nå ute og vurderer vår internasjonale strategi, og ut fra dette arbeidet vil vi finne ut hva vi gjør videre, sier Nilsen til NA24 iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere