*Nettavisen* Nyheter.

Tenåring blant de omkomne i ulykken i Troms

Foto: (Scanpix)

Det var to menn i 20- og 50-årene og en gutt i slutten av tenårene som fredag kveld mistet livet i en kollisjon mellom en lastebil og en personbil i Lavangen i Troms

14.01.12 09:42

- Alle de tre omkomne er fra Troms. Den yngste er en gutt i slutten av tenårene, opplyser operasjonsleder Stein Wilhelmsen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om den stygge kollisjonen klokka 18.04 fredag kveld. Ulykken skjedde på E6 i Lavangen nær Fossbakken-krysset.

Totalt var fem personer involvert i ulykken, hvorav fire satt i personbilen. En av de fire slapp fra ulykken med lettere skader mens lastebilføreren ikke pådro seg fysiske skader, opplyser Wilhelmsen.

Ulykken skjedde da tre biler i sørgående retning fra Bjerkvik mot Setermoen skulle svinge av E6 og kjøre mot Spansdalen, opplyser politiet.

To av bilene krysset veien, mens den tredje bilen ble truffet av lastebilen som var på vei nordover.

Alt av tilgjengelig mannskap fra politi, ambulanse og brannvesen ble sendt til stedet. Det ble raskt konstatert at tre personer var døde. Den fjerde mannen satt en stund fastklemt, men ble brakt til sykehus i Narvik.

E6 ble stengt som følge av bergingsarbeidet. Statens havarikommisjon for transport er rutinemessig varslet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.