*Nettavisen* Nyheter.

Tenåring døde i ulykke på E39: Lastebil kolliderte med personbil

Alvorlig trafikkulykke på E39 Sundførvegen.

PERSONBIL MOT LASTEBIL: Alvorlig trafikkulykke på E39 Sundførvegen i Rogaland. Foto: (Google Maps)

En mann i tenårene døde i en trafikkulykke i Rogaland mandag morgen.

11.11.19 12:31

OSLO (Nettavisen): Politiet fikk klokken 09.12 mandag morgen melding om en trafikkulykke mellom en lastebil og personbil på E39 vest for Sundførvågen i Tysvær kommune.

- Føreren av personbilen var en mann i slutten av tenårene. Vedkommende er bekreftet omkommet. Pårørende er varslet. Det var ingen passasjerer i bilen, skriver Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding.

Vitneavhør

Fører av lastebilen er tatt med av ambulansepersonell til Haugesund sykehus for helseundersøkelse, men tilstanden hans er ikke kjent.

Veien vil bli midlertidig stengt i påvente av undersøkelser som foretas på stedet. Omkjøring er skiltet ved Haukås og Våg, opplyser politiet.

- Politiet har gjennomført flere vitneavhør for å klarlegge hendelsesforløpet. Kriminalteknikere fra politiet og ulykkegruppen til vegvesenet er nå på stedet, sier operasjonsleder Jostein Reiestad i pressemeldingen.

Glatt

Det meldes om glatte veier på stedet.

Sørvest politidistrikt meldte om trafikkulykken klokka mandag morgen. Alle nødetater rykket ut til ulykkesstedet, og da politiet kom frem til ulykkesstedet opplyste de om at det framsto alvorlig.

Ulykken skjedde ved Våg i Tysvær kommune på E39 mellom Grindafjorden og Sundførvågen.

Klikk på bildet for å forstørre. STENGT ETTER ULYKKE: E39 er stengt ved Våg i Tysvær kommune etter ulykken, melder Statens vegvesen ved 09-tiden mandag morgen.

STENGT ETTER ULYKKE: E39 er stengt ved Våg i Tysvær kommune etter ulykken, melder Statens vegvesen ved 09-tiden mandag morgen. Foto: (Statens vegvesen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag