Gå til sidens hovedinnhold

Tenåring døde i ulykke på E39: Lastebil kolliderte med personbil

En mann i tenårene døde i en trafikkulykke i Rogaland mandag morgen.

OSLO (Nettavisen): Politiet fikk klokken 09.12 mandag morgen melding om en trafikkulykke mellom en lastebil og personbil på E39 vest for Sundførvågen i Tysvær kommune.

- Føreren av personbilen var en mann i slutten av tenårene. Vedkommende er bekreftet omkommet. Pårørende er varslet. Det var ingen passasjerer i bilen, skriver Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding.

Vitneavhør

Fører av lastebilen er tatt med av ambulansepersonell til Haugesund sykehus for helseundersøkelse, men tilstanden hans er ikke kjent.

Veien vil bli midlertidig stengt i påvente av undersøkelser som foretas på stedet. Omkjøring er skiltet ved Haukås og Våg, opplyser politiet.

- Politiet har gjennomført flere vitneavhør for å klarlegge hendelsesforløpet. Kriminalteknikere fra politiet og ulykkegruppen til vegvesenet er nå på stedet, sier operasjonsleder Jostein Reiestad i pressemeldingen.

Glatt

Det meldes om glatte veier på stedet.

Sørvest politidistrikt meldte om trafikkulykken klokka mandag morgen. Alle nødetater rykket ut til ulykkesstedet, og da politiet kom frem til ulykkesstedet opplyste de om at det framsto alvorlig.

Ulykken skjedde ved Våg i Tysvær kommune på E39 mellom Grindafjorden og Sundførvågen.

Les også

Snøkaos på veiene: Kvinne påkjørt av minibuss som skled ned bakke

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken