RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tenåringer alvorlig skadd i kollisjon

To menn i tenårene ble natt til mandag sendt til sykehus med alvorlige skader etter en kollisjon mellom to biler på fylkesvei 33 ved Hasvoldsæter i Søndre Land i Oppland.

Politiet ble varslet om ulykken like etter klokken 1 natt til mandag. De første meldingene gikk ut på at to personer, en i hver bil, satt fastklemt, og at de deretter ble frigjort og sendt med ambulanse til sykehuset på Gjøvik. Kort tid etter ble det bestemt at de skadde skulle sendes med to luftambulanser til Ullevål i stedet.

– Begge personene ble sendt i luftambulanse til Ullevål, opplyser operasjonssentralen i Vestoppland politidistrikt.

Sykehuset opplyste tidlig mandag morgen at de to mennene er 18 og 19 år gamle. Skadeomfanget er alvorlig, ifølge sykehuset.

Føreren av den ene bilen kjørte i retning mot sørøst og kom over i motgående kjørefelt og traff en møtende bil. Begge bilene ble påført store skader og ble liggende med cirka 100 meters avstand fra hverandre.

Fylkesvei 33 mellom Hasvoldsæter og Svingvoll ble midlertidig stengt som følge av ulykken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere