Tenåringsjenter hallikmistenkt

Foto: Roald, Berit (SCANPIX)

14 år gammel jente ble belønnet med chips og godteri for å ha sex med 100 menn.

28.09.09 07:31

Tenåringsjentene i Malmø sør i Sverige skal ha tjent godt med penger på å tilby menn sex med en yngre venninne. Nå er de siktet for hallikvirksomhet. Offeret er en lett tilbakestående, 14 år gammel jente.

Leter opp 100 menn
Politiet i Skåne er i gang med å spore opp og identifisere rundt 100 menn som skal ha hatt sex med 14-åringen, skriver Kvällsposten på nett.

To av de mistenkte jentene, en 17-åring og en 19-åring, ble lørdag pågrepet og vil bli fremstilt for varetektsfengsling for tingretten i Malmø. Begge blir siktet for hallikvirksomhet.

Somlet med etterforskning
Politiet har nå sin fulle hyre med å finne de mistenkte, siden de kom sent i gang med etterforskningen. Det bekymrer påtalemyndigheten, som tidligere har bedt politiet sette inn mer ressurser i saken.

En av de mistenkte har rukket å bli gravid og er pågrepet i en annen sak mistenkt for å ha kidnappet en rival.

Fikk godteri og chips
Ifølge politiet ble den 14 år gamle jenta belønnet med godteri og chips for å utføre seksuelle tjenester for de mennene venninnene presenterte henne for. Det skal ha dreid seg om mellom fem og åtte menn i uka i perioden fra august til desember i fjor. Selv skal de mistenkte jentene ha tjent opp mot 100.000 kroner.

Alle de innblandede jentene har i mange år vært i barnevernets og politiets søkelys, skriver kvp.se.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.