RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tenkepause i helgen

Sist oppdatert:
Oslo Properties bestemmer seg om Norgani innen mandag morgen.
Den siste nykommeren i kampen om hotelleiendomsselskapet Norgani varsler at de vil bruke helgen i tenkeboksen.

I en børsmelding fredag ettermiddag skriver Norgani at Oslo Properties vurderer å fremsette et frivillig bud på hele selskapet. Endelig avgjørelse vil komme innen mandag klokken 09, lyder meldingen.

Det var gjennom det ny opprettede selskapet Oslo Properties Scandic kjøpte 5.217.900 aksjer til 91 kroner per aksje. Det er over tilbudsprisen til Aberdeen på 88,50 kroner. Scandic er den største hotellkjeden i Norden og er kontrollert av investeringsselskapet EQT.

I august var Norwegian Property frempå og bød 82,50 kroner per aksje i Norgani. Budet var en kombinasjon mellom aksjer og kontanter, men ledelsen og styret i Norgani var nølende til budet.

I begynnelsen av denne uken kom Aberdeen på banen og bød opp til budkamp. Aberdeen fremsatte et rent kontantbud på 88,50 kroner per aksje og hadde støtte av ledelsen og styret i Norgani.

Norwegian Property trakk torsdag sitt bud og mente at det ville bli for dyrt å bli med i krigen om Norgani.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere