RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tennis: Stokke til topps i Tunisia

Sist oppdatert:
Tunis (NTB): Det norske tennistalentet Melanie Stokke (18) slo franske Lou Brouleau i finalen og vant sin annen 10.000-dollarturnering i Tunis i helgen.

Seieren betyr trolig et realt løft på WTA-rankingen for jenta som nå er rangert på 492.-plass. På den lista er finalemotstanderen Brouleau er vurdert som nummer 425 i verden.

– Jeg er særlig fornøyd med de tre siste kampene. Jeg har kjempet hardt og jobbet nøyaktig med oppgavene mine. Det har gjort meg til en bedre spiller denne uken. Jeg gleder meg til å utvikle meg videre i neste turnering, sa Stokke til tennis.no.

Hun tapte det første settet i finalen 2-6, men slo nådeløst tilbake. Etter 6-2 i annet sett, vant hun det avgjørende 6-3.

– Jeg var litt anspent i starten og fikk 0-2 mot meg. Men jeg tenkte som jeg har lært: « Du må nyte spillet her og nå», forklarte Stokke.

Det ble også suksessoppskriften. Hun brøt Brouleau på 3-3 og så seg ikke tilbake. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere