*Nettavisen* Nyheter.

Tente på idrettshall

Vaktmesteren kom til i siste liten, og hindret trolig Bildøyhallen fra å brenne ned etter at noen tente på et håndballmål. Politiet sjekker flere personer i saken.

02.03.06 10:54

Episoden skjedde fredag 17. februar. Vaktmester Johnny Knappskog var på kontoret sitt i Bildøyhallen, mens noen tente på et av håndballmålene inne i hallen. Da Knappskog kom inn i hallen, stor nettet i målet i brann. Flammene hadde også spredt seg til nettet som henger langs veggen, samt til det nye parkettgulvet i hallen, skriver VestNytt.

– Hadde jeg kommet noen minutter senere, hadde flammene vært ute av kontroll. Hele Bildøyhallen kunne ha brent ned, sier vaktmesteren til avisen. Han brukte hender og føtter til å få kontroll over flammene og slukke brannen.

Også en uke tidligere ble et håndballmål påtent i hallen, men da stod målet på flisegulv litt ut fra veggen, så da gjorde det ikke så mye skade.

- Sjekker navn
- Vi ser selvsagt svært alvorlig på dette, og prioriterer etterforskningen av sakene, sier lensmann i Fjell og Sund lensmannsdistrikt, Torgils Lutro, til iBergen.no.

Han forteller at de har noen oppplysninger å jobbe videre med i saken, og sier de har noen navn de skal sjekke i den forbindelse.

- Er dette viljepåtenning, eller kan det dreie seg om uhell?

- Dette er snakk om viljepåtenning fra barn eller ungdom.

- Det er alvorlig. I den grad dette er misforstått lek, er det så alvorlig at det ikke kan forbigås. Det kunne raskt fått konsekvenser, sier Lutro.

Politiet er svært interessert i tips i sakene, og ber folk som kan ha sett noe ta kontakt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag