*Nettavisen* Nyheter.

Tente på seg selv og debatt-motstander

SLUKKER: Tilskuere kom løpende til for å slukke den lokale lederen av Bahujan Samaj partiet, Kamruzzama Fauji, og angriperen Durgesh Kumar Singhb da de ble oppslukt av flammene.

SLUKKER: Tilskuere kom løpende til for å slukke den lokale lederen av Bahujan Samaj partiet, Kamruzzama Fauji, og angriperen Durgesh Kumar Singhb da de ble oppslukt av flammene. Foto: Str (Afp)

Den indiske tv-debatten endte i tragedie.

29.04.14 20:28

Den grufulle hendelsen skjedde i valgkampen foran valget i India 12. mai.

En Tv-debatten på den nasjonale indiske kanalen Doordarshan ble spilt inn i byen Uttar Pradesh mandag, da den sjokkerende hendelsen skjedde, skriver aljazeera.com.

En av publikummerne entret scenen og helte brennende væske over seg selv. Deretter tente han på, og omfavnet Kamruzzama Fauji som er en lokal leder av partiet Bahujan Samaj.

De to andre politikerne som deltok i tv-debatten - Ram Kumar Singh og Chowdhary Hriday Ram Verma - fikk mindre skader.

Angriperen, som politiet har identifisert som Durgesh Kumar Singh, fikk brannskader på 95 prosent av kroppen og vil trolig ikke overleve.

Fauji fikk skader på 75 prosent av kroppen og hans tilstand beskrives som kritisk.

Motivet for angripet er ukjent.


Klikk på bildet for å forstørre.

HARDT SKADET: Angriperen vil trolig ikke overleve skadene han fikk, og den lokale politikeren Kamruzzama Fauji ble også hardt skadet, men vil trolig overleve. Foto: Str (Afp)Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.