Gå til sidens hovedinnhold

Tente på ved skole og kirke

Politiet og brannvesenet har i løpet av helgen fått flere meldinger om mindre branner.

Brant i hekk

LJAN: Første brannmelding kom lørdag kveld fra Ljabruveien på Ljan. Her luktet det brann da utrykningsenhetene kom til stedet, men de kunne ikke se noe. Det viste seg at det hadde brent i en hekk og noen planker, men naboer hadde slukket med hageslange.

Tente på genser

OPPSAL: Søndag kveld var en del ungdommer samlet ved Oppsal skole. Noen hadde forsøkt å tenne på en genser, men dette ble det ikke noe alvorlig ut av. Gjerningspersonene var borte da politiet kom.

LES OGSÅ: Bil med gravid kvinne kjørte utfor fem meter høy skrent

Laget bål

HOLMLIA: Natt til mandag ble det meldt om at det brant i Ravnåsveien ved Holmlia kirke. Noen hadde fyrt opp bål av noen planker. Bålet ble slukket. Ingen skader, melder politiet.

Brant i blomsterkasse

LAMBERTSETER: Lørdag morgen ble det meldt om at det kom røyk fra en terrasse i Steinspranget på Lambertseter. Det viste seg at det brant i en blomsterkasse. Ingen skader. Årsaken kan muligens være at noen har stukket en sigarettstump i kassen.

LES FLERE NYHETER FRA BYDEL NORDSTRAND HER

Slåsskamp

BRYN: En 36 år gammel mann ble natt til lørdag kjørt sentralarresten etter en slåsskamp utenfor Olsen Bar på Bryn. Fire personer var involvert i oppgjøret. Det er ikke meldt om skader i kampen som roet seg fort ned da politiet kom til stedet.

Knuste rute

BØLER: Natt til lørdag ble det meldt om ordensforstyrrelser i Utmarkveien på Bøler. Blant annet var det knust en vindusrute. Politiet tok tak i en 25 år gammel mann som etter hvert erkjente at han hadde knust ruten. Han ble dimitert etter at personalia var notert.

LES FLERE NYHETER FRA BYDEL ØSTENSJØ HER

Syklet på bil

LAMBERTSETER: Lørdag formiddag fikk politiet melding om et mindre trafikkuhell i Marmorveien på Lambertseter. En syklist hadde kjørt på en parkert bil. Han klaget over vond kropp og hadde noen skrubbsår.

Bråkte på campingplassen

EKEBERG: En 20 år gammel mann ble natt til søndag kjørt sentralarresten etter å ha bråkt på Ekeberg Camping. Truende adferd, dårlig oppførsel overfor politiet og nektet å oppgi personalia er elementer som nå står i anmeldelsen som er skrevet på den ikke edru mannen.

LES FLERE NYHETER FRA SØNDRE NORDSTRAND HER

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka