RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terra dropper EDB - forhandler videre

Sist oppdatert:
Banksammenslutningen Terra-Gruppen er misfornøyd med IT-selskapet EDB, og sier opp avtalen. De to partene vil imidlertid forhandle videre, kommenterer EDB Fellesdata-sjef Ole Urdahl
I en melding fra Terra-Gruppen heter det at banksammenslutningen sier opp sine løpende avtaler med EDB. Kontrakten sies opp med virkning fra utløpet av 2004 og 2005.

- Oppsigelsen har ingen effekt for regnskapsårene 2003 og 2004. Dersom de kommende forhandlingene ikke fører frem, vil oppsigelsen medføre bortfall i omsetning i 2005 og 2006 anslått til henholdsvis 150 og 200 mill kroner i forhold til avtalenes opprinnelige ramme. Dersom partene blir enige om å videreføre samarbeidet, vil avtaleforholdet til Terra kunne utvides til å gjelde for perioden frem til utløpet av 2010, heter det i en melding.

Fortsetter å forhandle

Terra-Gruppen har samtidig bedt EDB om å levere et nytt tilbud på de områdene avtalene omfatter for perioden frem til utløpet av 2010.

Terra Gruppen har i dag syv avtaler med selskaper i EDB Business Partner (EDB).

- Terra har uttrykt at de ikke er fornøyd med relasjonen til EDB. Dette tar vi på alvor. Vi vil umiddelbart starte arbeidet med å levere et nytt tilbud. Vi har hatt en langsiktig relasjon med Terra, og det er min ambisjon å utvikle denne relasjonen videre, sier Ole Urdahl, konserndirektør for Bank & Finans i EDB.

Han sier videre dette:

- Jeg tror den endringsprosessen vi har innledet i Bank & Finans beveger oss i riktig retning, men er ydmyk for at det gjenstår å dokumentere dette aktivt overfor kundene, sier Urdahl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere