RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terra går for energi/offshore og teknologi

Sist oppdatert:
Meglerhuset Terra Fonds er ute med sine favorittaksjer ved starten av 2003. Her ser du hvilke aksjer meglerhuset satser på
Hver uke er meglerhuset Terra Fonds ute med sine favorittaksjer innen ulike sektorer. Disse aksjene putter meglerhuset inn i en ukesportefølje, som har vist svært god avkastning mot hovedindeksen de siste årene.

Meglerhuset synes denne uken at Smedvig-aksjen fortjener en plass i porteføljen. Statoil tar ut av listen over denne ukens favorittaksjer.

- Smedvig er en av favorittene til de fleste forvalterne når de fokuserer på et oppsving i sektoren. Vår analytiker på aksjen, Stian Eliassen, har et kursmål på 65 kroner for Smedvig, og tror på økt aktivitet i sektoren med start i andre halvår og fortsettende inn i 2005, skriver Terra til kundene.

Meglerhuset skriver videre dette:

- Ser vi på sektorer og enkeltaksjer har det de siste dagene vært kraftig trykk på aksjer og sektorer man tror på i 2004. Her trekkes energi/offshore og teknologi frem blant mange, med favoritter som Smedvig, Fred. Olsen Energy, Ementor og Tomra, skriver Terra til sine kunder.

Dette er Terra-porteføljen:

* Telenor
* Smedvig A
* Norsk Hydro
* Ementor
* Det Norske Oljeselskap (DNO)
* Storebrand

Avkastning:

Porteføljen sist uke: 3,6 prosent.
Hovedindeksen sist uke: 2,0 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere