*Nettavisen* Nyheter.

Terra Markets klager etter at tillatelse inndras

Oslo (NTB): Finanstilsynet har trukket tilbake Terra Markets' tillatelse til å yte investeringstjenester. Selskapet har klaget på vedtaket. Også Acta Asset Management får inndratt sin tillatelse.

13.04.12 10:14

Klagen har fått oppsettende virkning, som betyr at Terra Markets får fortsette virksomheten mens klagen behandles. Finanstilsynet understreker at ingen andre selskaper i Terra-Gruppen AS er berørt av tilbakekallelsen.

- Vi har varslet Finanstilsynet om at vi er uenig i deres vedtak, sett på bakgrunn av en rekke tiltak Terra Markets iverksatte før Finanstilsynet gjennomførte tilsyn i juni i fjor, og før den foreløpige rapporten forelå i januar. Dette er det ikke lagt tilstrekkelig vekt på, og vi påklager derfor avgjørelsen, sier styreleder Audun Bø i Terra Markets.

- Styret i datterselskapet Acta Asset Management AS har hatt forståelse for en del av kritikken, men har på enkelte punkter vært uenig i tilsynets faktaforståelse og juridiske vurderinger, sier styreleder Alfred Ystebø i Acta til NA24. Han sier styret nå vil «bruke den nødvendige tid på å gjennomgå denne før de tar stilling til om det skal ankes eller ikke». (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.