RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terras nye favoritter

Sist oppdatert:
Terra-strateg Terje Nyborg er ute med en ny rapport over meglerhusets favorittaksjer. Her får du også hans syn på den kommende uken i aksjemarkedet
Hver uke er meglerhuset Terra Securities ute med en liste over sine favorittaksjer. Disse aksjene samles fra en rekke ulike sektorer på Oslo Børs.

- Vi velger denne uken å ta inn TGS-Nopec i porteføljen, mens Smedvig går ut. Vi har et positivt syn på oilservice sektoren, men vurderer oppsidepotensialet i TGS som større enn for Smedvig
på kort sikt. Vi velger samtidig å ta gevinst i Sparebanken Nord-Norge, mens vi tar inn P4 Radio i forkant av tallene på fredag.

Terra skriver i sin ukesrapport at de ikke venter de store nyhetene fra aksjemarkedet denne uken, om ikke noe uforutsett skjer.

Med den høye oljeprisen venter Terra ellers nok en uke med fokus på energisektoren.

- Det skader heller ikke at man mot slutten av uken sannsynligvis blir oppmerksom på Paretos årlige kundeseminar på olje- og offshore onsdag og torsdag i neste uke. Det begynner å bli noen år siden det var halleluja-stemning i salen, men denne gangen er interessen enorm og sågar "tidenes predikant", bortgåtte Åge Samuelsen, kunne fort slitt med å gjøre seg bemerket skal vi bedømme forhåndsforventningene riktig. Her skader det nok slett ikke å posisjonere seg i sektoren i løpet av uken og begynnelsen av neste uke. Spørsmålet er ikke om, men snarere hvem man tror holder de mest overbevisende presentasjonene, skriver Terra-strateg Terje Nyborg i rapporten.

Terras ukesportefølje:

* P4 Radio
* TGS-Nopec
* Norsk Hydro
* Telenor
* Orkla
* Statoil
* Storebrand
* Tandberg

Utvikling:

Porteføljen: 2,3 % sist uke, 19,8 % hittil i år.
Hovedindeksen: 1,7 % sist uke, 17,5 % hittil i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere