RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Test av iPhone-programmene

Ikke kast bort pengene på drittprogrammer. Velg de beste!

iPhone har for alvor inntatt Norge, og på tross av telefonens mange feil, er det vanskelig å komme utenom at det er en av de mest spennende produktene som finnes på markedet.

Introduksjonen av iPhone 3G var i seg selv ikke en altfor stor nyhet. 3G-støtte og GPS er fiffige funksjoner, men har ikke revolusjonert telefonen i alt for stor grad. Det som derimot virkelig er en viktig oppgradering er implementasjonen av AppStore, som gir deg tilgang til hundrevis av ekstra programvare på telefonen.

Men alle som har gått gjennom programmene har forstått: Det å vite hva du bør bruke penger på er ikke nødvendigvis så enkelt ut i fra forklaringene, og brukerkommentarene er ofte ikke utpreget behjelpelige.

Gizmodo har derfor påtatt seg oppgaven med å teste stort sett det som finnes av programmer til telefonen, og legge ut korte og greie forklaringer på hva det er – og hvordan det fungerer. Bilder er selvsagt også på plass.

Alle testene finner du samlet her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere