*Nettavisen* Nyheter.

Test av multifunksjonsskrivere

Vi har satt fem multifunksjonsskrivere på prøve. Hvilken som er best finner du her.

10.04.08 20:51

En kjempedings har gjort sitt inntog i norske hjem - nemlig skriveren som kan gjøre alt. Det viser seg at stadig flere velger vekk den tradisjonelle blekkskriveren til fordel for multifunksjonsskriveren.

- Og det er det mange gode grunner til. For det første så har mange av produktene blitt veldig mye mindre. De er gode. Kvaliteten er helt på høyde med spesialskriverne. Så hvorfor skal du ha tre produkter når du får alt i ett? spør redaktør Bjørn Eirik Loftås i Dinside data.

I samarbeid med Dinside.no har vi testet fem multifunksjonsskrivere i prisklassen 1.000 - 2.500 kroner.

Dinside.no har kjørt gjennom en rekke prosedyrer: de har målt kvaliteten på innscanning, utskrift og kopi, gjort en rekke hastighetstester - og alt dette har de satt opp mot pris og brukervennlighet.

Alle skriverne i testen kan fungere frittstående - uten å kobles til en pc.

I tillegg til å kopiere ut på papir, kan enkelte av skriverne kopiere rett på cd-plater.

Alle modellene er utstyrt med minnekortlesere, og du kan også koble opp kameraet ditt direkte dersom det er kompatibelt. Noen av skriverne har infrarødport som gjør at du kan skrive ut bilder direkte fra mobiltelefonen din. Bluetoothadapter kan også fås kjøpt som tilleggsutstyr.

Under finner du rangeringen og produktomtalen slik det ble presentert på tv.Klikk på hvert enkelt produkt for en mer spesifikk omtale. Den fullstendige testen kan du lese på Dinside.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.