RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Test av stue-pc

Sist oppdatert:
Lei av ledningskaos og utallige fjernkontroller som ligger og slenger rundt? Stue-pc kan være noe for deg.

Microsoft lanserte nylig sitt Windows Media Center, et program som gjør det svært enkelt å styre det meste av teknologien i stua med en PC. I den forbindelse har mange produsenter kastet seg på og skreddersydd PC-er beregnet spesielt på bruk i stua. Derav kallenavnet stue-PC.

Enkel i bruk

Media Center gjør det enkelt å spille av film, se på tv, ta opp fra tv, høre på radio og mye mer fra én maskin. Dermed slipper man å kjøpe ett produkt for hver oppgave. Med et klikk på fjernkontrollen starter du Media Center, og kommer inn i en brukervennlig og lettfattelig meny.

Passer godt inn i stua
PC-ene er designet for å passe best mulig inn i stua, og ser oftest ut som en DVD-spiller eller lignende. På innsiden er de derimot svært like en vanlig PC. I tillegg benytter produktene seg av Windows XP, som er operativsystemet de aller fleste datamaskiner bruker.

Media Center er rett og slett en forlengelse av Windows, og krever derfor er viss kunnskap om data.

Det kan være vanskelig å vite hvilket produkt man skal velge. Derfor har vi, i samarbeid med bladet HjemmePC, testet seks forskjellige Media Center for deg.

Her kan du lese den fulle testen, som HjemmePC har utført.Under finner du produktomtaler og spesifikasjoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere