RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Test avslører utroskap

Nå kan du avsløre om din partner er utro, ved å få testet en brukt kondom eller skitne truser.

(SIDE2): Om du mistenker at partneren din er utro kan du nå få svar på dine bekymringer. Firmaet Blumlam tilbyr test, av for eksempel kondomer eller undertøy, for å avgjøre om din partner er utro.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Det du gjør er å sende inn din partners truser eller brukte kondom. Disse blir deretter testet for sæd eller DNA, og sjekker om dette kommer fra en annen person eller ikke.

Nøyaktig
Etter to uker får du svar, og firmaet lover 100 prosent nøyaktighet.

- Kvinner kan finne på å sende oss en brukt kondom til undersøkelse hos oss, mens menn ofte sender oss truser, sier en av eierne, Robert Blum, ifølge B.T.

Kostbart
Det er like mange menn som kvinner som benytter seg av tjenesten, og firmaet hevder at de er en unik tilbyder av slike utroskapstester.

Det er derimot ikke billig å skulle gjennomføre en slik test. Det koster nesten 4000 kroner å få testet sæd, og over kr 6000 for en DNA test.

Lettere metoder
Det finnes andre, og ikke fullt så kompliserte måter å avsløre om din partner er utro eller ikke. Ved å se etter tegn som endring i telefonvaner, utseende eller internettvaner kan du avgjøre om din partner er utro eller ikke.

Tips til damene:Slik vet du han er utro
Tips til mennene:Slik vet du hun er utro

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere