RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Test skuddfoten mot Riise på FotballExpo

Sist oppdatert:
Skyter du hardere enn John Arne Riise? Under FotballExpo i Vallhall til helgen kan publikum måle krefter mot Liverpool-proffen som har målt skuddene til 130 km i timen.

Nærmere 100 utstillere deltar på Norges største fotballmesse. Norsk Toppfotball arrangerer messen sammen med selskapet Fotballopplevelser, og Tippeligaklubbene har egne stands. Det er forhåndsbestilt 10 000 billetter til FotballExpo.

På P4s stand har du sjansen til å teste skuddstyrken. Radionkanalen lover mye moro og fine premier under John Arne Riises skuddtest.

130 km i timen

– Jeg har trent vanvittig mye helt siden jeg var småguttespiller for å bli så god som jeg er nå, sier John Arne Riise, som bekrefter at skuddene hans ved flere anledninger er blitt målt til 130 kilometer i timen.

– Skal du bli like god som meg, må du stå igjen etter treningen og skyte, skyte og skyte. Riktig treffpunkt, strak rist og god balanse i overkropp og arm er viktig for å få et skikkelig hardt treff, er rådet Liverpoolspilleren gir til talenter som ser opp til ham.

Lørdag og onsdag får han anledning til å sende avgårde kanonskudd på Ullevaal. Han kan ikke love fulltreffere i landskampene mot Malta og Ungarn, men lover å benytte sjansen så fort den dukker opp.

Lasermåling

Konkurransen under FotballExpo skjer i en skuddtunnel hvor det brukes laser. Det blir fine premier, blant annet landslagsdrakt og baller signert av Riise, DAB-radioer og en hovedpremie som foreløpig er en hemmelighet.

Du kan lese mer om konkurransen på ww.p4.no og på www.fotballexpo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere