Tester kjærligheten

Kathrine Sørland, Tufte-Martin og Ingar Helge Gimle er blant kjendisene som bidrar når Nadia Hasnaoui og Claus Wiese tester kjærligheten på NRK.

29.11.06 15:16

(SIDE2:) Lørdag klokken 20.55 starter statskanalen opp med et nytt direktesendt program der seerne kan finne ut hva slags partner de egentlig er. Nadia Hasnaoui og Claus Wiese er programledere og det dukker også opp kjendisgjester som også skal testes.

Blant dem Kathrine Sørland, Nicholas Carlie, Unni Lindell og Ingar Helge Gimle.

Kimberly Larsen, Glenn Kristian Olstad, Martin Bull Gudmundsen og Sarah Natasha Melby stiller i klassen single menn/kvinner.

I studio på Marienlyst er det publikum som tar testen på direkten, og som uttaler seg om resultatene underveis. Publikum er delt inn i seks kategorier etter hvilken sivil status de har: single menn, single kvinner, nygifte, småbarnsforeldre, skilte og sølvbryllupspar.

TV-seerne har mulighet til å gjennomføre testen sammen med publikum i studio - enten med papir og blyant fra sofakroken, eller ved å ta testen på nettet.

To timer før sending legges testen ut på nrk.no/underholdning.

Det er fjerde gang NRK tester nasjonen. Konseptet som opprinnelig er fra Nederland ble første gang sendt i NRK i 2003, og det påfølgende år var det nasjonens intelligens som skulle måles. I 2005 avslørte NRK nasjonens politiske tilhørighet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.