RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Testikkelbløff sved på pungen

Sist oppdatert:
Arrangørene hadde lagt seg iselen og importert kengurutestikler fra den andre siden av kloden. Men mesterkokken dukket aldri opp.

Arrangørene av verdensmesterskapet i testikkelkoking ble stående med sjegget i postkassen etter at en bløffmaker påsto han var Australias beste testikkelkokk.

En mann som påsto han var den australske kokken Nibel Bevan, ringte arrangørene i Serbia og ba om å få delta i VM i testikkelkoking. Organisatoren Gornji Milanovac sier ifølge Ananova at de spesialimporterte kangarutestikler for det australske kokkelaget, men ingen møtte opp.

- Mannen fortalte oss at kengurutestikler var en populær delikatesse i Australia, og ga oss detaljer om hvor vi kunne skaffe slike testikler, slik at vi kunne ha dem klare når herr Bevan og hans lag skulle ankomme, sier Milanovac.

Arrangørene hadde til og med et orkester klart for å ta imot testikkelmesterne fra «Down Under».

Ljubomir Erovic, som arrangerte VIP-velkomsten for australierne, sier han er lei seg for at herr Bevan ikke kunne komme, men håper han vil dukke opp igjen neste år – når han innser at svindlere har gitt se gut for å være ham.

- Vi vil gjerne sammenligne kengurutestikler med testikler fra villsvin og okser. Det vil virkelig sette en spiss på konkurransen i VM, uttaler han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere