Gå til sidens hovedinnhold

Tettest på lokal-Oslo

Mandag kom Forbruker Medias nye lesertall. De viser at Nordre Aker Budstikke holder seg stabilt på 22.0000 lesere, som ved forrige måling.

Nordre Aker: Lokalavisene Oslo har nå 199.000 lesere hver uke til sammen.
- Dermed kan vi igjen notere kraftig vekst. Vi har forandret hele mediebildet i hovedstaden, noe ikke veldig mange så for seg da Orkla Media kjøpte først Nordstrands Blad og senere Ullern Avis Akersposten for deretter å kjøpe en etter en av små gratisaviser samt å etablere nye aviser, sier ansvarlig redaktør Ivar Brynildsen.
Nå får hver eneste husstand i Oslo en lokalavis tilpasset der de bor.
- Vi leses av stadig flere, og det forplikter. Vi mener selv vi blir stadig bedre, rett og slett fordi vi etablerer tette relasjoner i hver eneste bydel. Samtidig bringer vi inn saker som angår hele byen, og bryter dem ned på vårt nivå, og forsøker å vise hvordan disse påvirker deg der du bor, enten det gjelder regler for strøkstilpasset utbygging, skjenkeregler eller veiutbygging, sier han.
- Vi opplever at vi hver eneste uke beviser at lokalavisens stilling styrkes. Dette er i tråd med internasjonale trender. Jeg gleder meg over lokalavisenes fremgang i Oslo. Selv om Aften er blitt gratisavis en gang i uken, så mener vi at vår posisjon som hovedleverandør av lokale nyheter over hele byen er styrket i året som gikk. Nå skal vi satse på å utvikle oss også på nett. Ikke på bekostning av papiravisen, den blir fortsatt viktigste leverandør av lokale nyheter, kultursaker, debatt og sport, avslutter Brynildsen.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021