RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Texas Instrument hever guidingen

Sist oppdatert:
Chip- og mobilprodusenten Texas Instrument har hevet sitt resultatestimat for fjerde kvartal som følge av sterk etterspørsel etter selskapets produkter
Aksjen steg 1,5 prosent i etterbørshandel på grunn av meldingen.

Texas Instrument forventer nå inntekter på mellom 2,64 og 2,764 milliarder dollar i fjerde kvartal og et resultat på mellom 25 og 27 cent. Justert for en engangsgevinst etter aksjesalget i Micron Technology gir det et resultat på 18 til 20 cent pr. aksje.

Forrige guiding indikerte en omsetning på mellom 2,49 og 2,70 milliarder dollar, og et resultat eksklusive salgsgevinsten på 14 til 19 cent pr. aksje.

Analytikere sier til Reuters etter meldingen at det positive resultatvarslet indikerer en bredere oppgang i forbrukernes etterspørselen for teknologiprodukter.

Analytikernes estimater lå i snitt på en omsetning på 2,64 milliarder, og et resultat på 17 cent pr. aksje, ifølge tall fra Reuters Research.

Det er spesielt selskapets inntekter fra halvlederproduksjonen som er oppjustert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere