RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TFDS importerer hotellkjede

Sist oppdatert:
Troms Fylkes Dampskibselskap skal nå etablere den store internasjonale hotellkjeden Ramada i Norge
TFDS har ifølge en pressemelding inngått en Master Franchiseavtale som sikrer selskapet rettighetene til å bygge opp den internasjonale hotellkjeden Ramada i Norge.

Avtalen gir TFDS eksklusiv rett til å benytte Ramadas varemerke og systemer i Norge der TFDS blant annet gjennom sin hurtigrutevirksomhet genererer et stort antall hotellovernattinger.

- Dette samarbeidet vil bidra til å styrke TFDS-gruppen innenfor vår kjernevirksomhet, Reiseliv. Vi får interessante muligheter til å posisjonere oss i hotellmarkedet, og her er det spennende kombinasjonsmuligheter ikke minst i forhold til Hurtigruten
og våre øvrige reiselivsvirksomheter, sier konsernsjef Tor Lægreid i TFDS i en kommentar.

Han understreker at utviklingen av hotellvirksomheten i Norge ikke vil betinge investeringer i regi av TFDS.

Dagens avtale er en videreføring av intensjonsavtalen de to selskapene inngikk i fjor.

Avtalen innebærer blant annet at TFDS skal inngå underfranchiseavtaler med eksisterende kjeder og enkelthoteller som ønsker tilknytning til en internasjonalt ledende aktør.

Ramada er en 4-stjerners hotellkjede med over 200 hoteller i 26 land. Ramada International eies av Marriott International som har over 2 700 hoteller over hele verden.

- Ramada har betydelig hotellvirksomhet i Nord-Europa, særlig i Tyskland og England, som også er Hurtigruten`s største markeder. I England, Tyskland og Sverige har Ramada 130 hoteller og antallet er for tiden voksende, melder TFDS.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere