RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TFDS senker guiding (Ny)

Sist oppdatert:
Troms Fylkes Damskipselskap (TFDS) senker tidligere guiding etter å ha levert tall selskapet ikke var fornøyd med i tredje kvartal. Men tallene var bedre enn i fjor
(Ny: oppdatert med fler nøkkeltall)

- Styret forventer fortsatt at resultat før skattekostnader og salgsgevinster for hele 2004 vil bli bedre enn for 2003, men forbedringen vil bli mindre enn tidligere antatt, skriver trnasport- og fergekosnernet i sin rapprot for tredje kvartal.

TFDS fikk et resultat før skatt og salgsgevinster på 142 millioner kroner i tredje kvartal, en klar forbedring fra fjorårets 166 millioner kroner.

Driftsresultatet endte på 151 millioner kroner for kvartalet mens selskapet i samme periode i fjor kunne notere seg et driftsresultat på 129 millioner kroner.

Driftsinntektene økte også, fra 765 millioner i tredjekvartal fjor til 807 millioner kroner i år.

De bedrede resultatene kommer av et resultatforbedringsprogram som TFDS iverksatte i førstekvartat - og bare i tredjekvartal gac dette en effekt på 15 millioner kroner. Dette er styret i selskapet tilfreds med, men de er ikke tilfreds med resultatet som er under forventet.

Selskapet hadde ved utgangen av september en kontantbeholdning på 395 millioner kroner, og egenkapitalen var på 1,114 milliarder kroner. Selskapet har en egenkapitalandel på 27 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere