RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tøff matching for rekruttene

Vålerengas rekrutter møter opprykkskandidat Lørenskog i Vallhall fredag ettermiddag kl. 16.30.

Med kun en uke til seirestart for juniorlaget, legges den siste finpussen med kamp mot 2.divisjonslaget Lørenskog fredag ettermiddag.

- Lørenskog er en opprykkskandidat og det blir en veldig bra matching for våre unge. Det er kanskje litt i overkant også når vi bare har juniorer tilgjengelig, men det blir spennende å se hva vi kan få ut av kampen, sier Andreas Holter til vif-fotball.no.

- Nå møter vi et lag av litt annen kaliber enn de siste ukene, det blir tøft og gutta skal få bryna seg litt. Det blir sikkert lærerikt og vi får se hvor landet ligger.

Til La Manga

Tøff motstand til tross, Holter ser lyst på utviklingen i U-gruppa.

- Jeg tror vi er hakket bedre enn vi var på samme tidspunkt i fjor. Før sesongen trodde jeg kanskje gruppa ville bli for ung i år, men mye har skjedd i vinter og det ser ganske bra ut, sier han.

- Samtidig har våre to nigerianske prøvespillere styrka oss i de siste kampene.

Emmanuel Igiebor og Osanga King har denne uken trent med U-gruppa og får også spilletid mot Lørenskog.

- Jeg regner med at de spiller en omgang fredag. De skal reise til La Manga og knytte seg til A-laget lørdag morgen. Vi har også seriestart med juniorlaget om en uke og må også tenke på det, avslutter Holter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere