RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tøff NM-trekning

Vålerengas kvinnelag får vrien motstander i 2. runde i NM.

Vålerengas kvinnelag trakk regjerende norgesmester Røa. Kampen spilles tirsdag 12. mai på Hafslundbanen på Valle, og bortsett fra Stabæk kunne ikke kvinnelaget fått tøffere motstand.

-Det blir knalltøft, men en fin erfaring for de yngre spillerne, sier spillende trener Cecilie Berg-Hansen som selv har solid erfaring fra Toppserien med Kolbotn som hun spilte for i 14 sesonger. Det gjør at hun innehar klubbrekorden for klubben.

I kveld møter Vålerenga Røas andrelag i seriekamp på Valle. Kampstart er 18.45, og spillerne får en første test mot solide Røa som er en av favorittene i årets 2.divisjon.

- Det er uvisst hvor sterkt lag de stiller med ettersom førstelaget har kamp fredag, men målet vårt er å vinne 2. divisjon i år, sier Berg-Hansen til vif-fotball.no

Vålerenga slo Skjetten 6-1 i serieåpningen, og fulgte opp med 5-0 seier over Teams Strømmen II sist helg.

De langsiktige ambisjonene har fokus på Toppseriespill.

-Innen fire år er målet å spille i Toppserien, men da skal vi ha lagt et bra grunnlag så vi har noe å gjøre der, sier den spillende treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere