RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tøffe krav til danske Telenor-ansatte

Sist oppdatert:
Fredrik Baksaas & Co. setter tøffe krav til de ansatte i Telenors danske mobilselskap, Sonofon. Det kommer frem i et nytt skriv
Ifølge danske Computerworld starter Sonofon-sjef Tage Reinert andre halvår med å rette en advarende finger til egne ansatte. Bakgrunnen er svake resultater i første halvår.

De danske ansatte i Sonofon kan se frem til et siste halvår hvor mobilselskapets kostnader skal reduseres, samtidig som konkurranseevnen skal skjerpes.

- Vi skal forsette arbeidet med å senke omkostninger, skjerpe arbeidet og for øvrig effektivisere, hvor det er mulig, skriver han i ansattemagasinet Airtime.

Sonofon viste i halvårstallene at bunnlinjen var svakere til tross for at selskapet har fått flere kunder og høyere omsetning.

Nettoomsetningen gikk i første halvår frem til 2,16 milliarder danske kroner, fra 1,2 millioner mobilkunder.

Sonofon-sjefen sier til danske Berlingske Tidende at Sonofon skal stå for rundt halvparten av de 200 millioner kronene Telenor skal spare til neste år. Nedskjæringer i den danske organisasjonen vil utgjøre en tredjedel av besparelsene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere