RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tøffere på Anfi denne uka

Sist oppdatert:
ANFI DEL MAR (vif.no): Første treningsuke på Gran Canaria er over. I uka som kommer øker treningsmengden før hardkjøret starter for alvor når troppen kommer hjem til Valle neste uke.

- Det har vært en god treningsuke og det ser jevnt over bra ut. Vi har skadefri tropp. Ingen er tunge og treige. Det tyder på at alle gutta har gjort jobben sin i ferien, sier Petter Myhre til vif.no.

Ivrige gutter
- Vi har justert treningsmengden i løpet av uka. Vi trente nok litt for hardt i begynnelsen fordi gutta var ivrige, men nå har vi henta oss inn igjen.

Søndag var det løpetur i fjellet for Vålerenga-gutta før fotballtreningene starter opp igjen på mandag med to økter om dagen.

- Det blir hakket tøffere til uka, men den tyngste treningsperioden starter når vi kommer hjem til Valle. Nå bruker vi fjorten dager her nede til å komme i gang ordentlig, få litt føling med ball igjen og bli vant til forballbevegelsene.

Skikkelig grunnlag
- Før og etter La Manga-oppholdet skal vi koste på litt ekstra hjemme i Vallhall for å ha et skikkelig grunnlag når kampene starter opp igjen.

Ronny Johnsen slutter seg til troppen på Gran Canaria mandag formiddag. I tillegg ble juniorkeeper Robin Vikskjold igjen da juniorene reiste hjem lørdag. Vikskjold skal trene med a-laget hele neste uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere