RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tøft for Bravida

Sist oppdatert:
Bravida-konsernet fikk et driftsresultat (EBITA) på 154 millioner kroner for hele 2002, mot 591 millioner kroner i 2001. Hovedårsaken til det svake resultatet er et fall i driftsinntektene i Norge på 916 millioner krone
- Vi har lagt Bravidas vanskeligste år bak oss. En brå nedgang i telecomsektorens investeringer kom tidlig i andre kvartal, og sank ytterligere utover året. Nedbemanningen på i alt 1000 ansatte ble foretatt i takt med reduksjon i oppdragsmengden. Effekten er som forventet; et svakt resultat, sier konsernsjef Jan Kåre Pedersen i Bravida.

Driftsinntektene i fjerde kvartal endte på 3,9 milliarder kroner, mens driftsresultatet endte på 2 millioner kroner i fjerde kvartal. Resultat før skatt endte på minus 30 millioner kroner i fjerde kvartal.

For hele 2002 fikk Bravida-konsernet et driftsresultat (EBITA) på 154 millioner kroner, mot 591 millioner kroner i 2001.


iMarkedet kommer tilbake med mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere