RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TGS-NOPEC får viktig innenrikskontrakt

Sist oppdatert:
TGS-NOPECs datterselskap A2D har blitt tildelt en viktig kontrakt av det amerikanske innenriksdepartementet. TGS igangsetter samtidig en ny 3D-studie utenfor Louisiana
A2D har fått en Minerals Management Service-kontrakt fra innenriksdepartementet som skal løpe over en periode på fem år. Kontrakten gir A2D ansvaret for å samle, og distribuere fullstendige brønndata for den ytre delen av USAs kontinentalsokkel.

A2D regner med å kunne frigjøre betydelige strategiske fordeler fra kontrakten, og vil ha nesten umiddelbar tilgang på brønndata for den ytre delen av kontinentalsokkelen.

I en annen børsmelding i dag melder TGS-NOPEC at det vil starte innhentingen av data til en ny multiklient 3D-studie langs Louisiana-hyllen i Mexico-gulfen. Det skal være oppnådd tilfredstillende forhåndsfinansiering av studien, og det er ventet at feltarbeidet starter i september.

Den første fasen er ventet å omfatte omkring 5.000 kvadratkilometer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere