RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thailandsk politi tviler på terrorforbindelse

Sist oppdatert:
Bangkok (NTB-Reuters): Thailandsk politi tviler på at de to mennene som reiste med stjålne pass på det savnede flyet fra Malaysia Airlines var involvert i terrorisme.

Etter å ha avhørt reisebyråene som solgte flybillettene heller politiet til å tro at de to mennene kan ha vært asylsøkere på vei til Europa.

Interpol bekreftet søndag at minst to personer på flyet fra Kuala Lumpur til Beijing reiste med stjålne pass.

– Vi har ikke utelukket det, men opplysningene vi får kan tyde på at disse mennene ikke var involvert i terrorisme, sier politisjef i Pattaya, der billettene ble kjøpt, Supachai Puikaewcome.

Begge billettene ble kjøpt av to iranere. Ifølge politiet ble billettene bestilt av en mann som ringte fra Iran, og hentet og betalt kontant av en iraner som oppholder seg i Pattaya. Mannen driver en butikk for innramming av bilder i turistbyen, melder DPA.

– Vi har avhørt ham, men vi fant ikke at det var noe mistenkelig med ham, sier politisjefen.

– Vi ser på alle muligheter, blant annet at disse personene kan ha vært involvert i menneskesmugling, legger han til. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere