RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

The Hills-Heidi til sykehus

FORFERDELIGE: Spencer og Heidi i The Hills topper listen over par vi elsker å hate på TV.
FORFERDELIGE: Spencer og Heidi i The Hills topper listen over par vi elsker å hate på TV. (Getty Images)
Heidi Pratt innlagt i helgen.

(SIDE2): Det er foreløpig ukjent hva som er i veien med The Hills-stjernen. Men hennes talsperson bekrefter overfor ulike amerikanske nyehstagenter at hun ble innlagt på sykehus i Costa Rica lørdag.

- Detaljene rundt Pratts innleggelse er ikke kjent, skriver blant annet CNN.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Heidi og ektemannen Spencer Pratt er i Costa Rica fordi de deltar i realityserien « I'm a Celebrity ... Get Me Out of Here». Allerede første dag i jungelen ønsket paret å reise hjem, men etter mye fram og tilbake, overtalelser og usikkerhet, har de valgt å vende tilbake til leiren sammen med de andre kjendisene.

- Vi innså at vi gjorde en stor feil. Vi har skjønt at dette handler ikke om oss. Dette handler om veldedighet, og det handler om erfaringene her, og vi tok ting for gitt, sier Heidi.

I TV-serien får kjendiser utfordringer og skal klare å overleve i jungelen i Costa Rica. De må skaffe mat og konkurrerer om å vinne penger som skal gå til en selvvalgt veldedighetsorganisasjon. Blant annet deltar også skuespiller Lou Diamond Phillips, TV-kjendis Janice Dickinson og Patti Blagojevich.

Serien varer fram til 24. juni på NBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere