RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

The Seeker er en vinner

Sist oppdatert:
Lars Magne Søvik har ingenting å utsette på storfavoritten The Seeker foran V75 på Forus denne lørdagen. Det er helt klart denne hesten stall Søvik/Hamre reiser til Rogaland med for å vinne.

Her finner du Nettavisens tips til V75-løpene

Den talentfulle Conway Hall-sønnen har vunnet fem av de seks siste startene og har vist flott utvikling. Han har gjort det enkelt, selv fra dødens, og har definitivt mer å gå på. Selv om han fikk et spor langt ut på vingen, har treneren god tro på seier.

-7 The Seeker (5.løp/V75-2/V5-4) har gjort alt riktig for oss og det er mer å gå på. Det er absolutt aldri enkelt å vinne V75, men jeg er stor optimist. Formen er strålende og reise er ingen problem for han. Om banen krever pigger, tåler han det. Og kommer vi ikke til tet, tåler han å gå i dødens! Det er denne hesten vi kommer for å vinne med i helga og jeg har ingen unnskyldninger for at han ikke skal innfri. Da får jeg heller finne på noen etterpå¿, spøker Lars Magne.

Ligger lavt med Keystone Carla og Racino
I tillegg til The Seeker, har Søvik med seg 4 Keystone Carla og 8 Racino til start i 9. løp/V75-6. Disse to plasserer Lars Magne i boksen for outsidere, og skal i realiteten ikke kunne true 3 Hannibal K.

- 4 Keystone Carla har et høyt grunnlag og må ut i tøffe løp på denne tiden av året, til tross for at hun bare er fire år. Hun har fin kapasitet og formen skal være bra, men hun blir bare en liten outsider i dette feltet. Hvis man skal gardere storfavoritten, skal hun regnes, men hun må komme rett til og det skal litt til for at hun skal vinne, opplyser Søvik.

- 8 Racino har havnet helt håpløst til og det skal løse seg maksimalt for at han skal dukke opp i toppen. Formen er fin og han vant med krefter igjen på Jarlsberg sist, selv om det ikke så slik ut. Tet er ikke hans favorittposisjon, da går han ingenting, så formen er bedre enn det så ut som. Denne gangen blir det veldig sjanseartet og vi er fornøyd med en fin premie, kanskje han kan kapre den siste trippelplassen, forteller Lars Magne, og ligger lavt med begge sine deltagere i V75-6.

- Lang reise og piggføre har ingen betydning for noen av hestene mine. De liker seg på tur og spiser og drikker som normalt, avslutter Søvik.

Kilde: Rikstoto.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere